A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Segíts Zsófinak a gyógyulásban

,

Vásáreczki Zsófia 28 éves FLIRT motorvonat-vezető kolléganőnk egy nagyon agresszív mellkasi daganattól szenved. A hazai lehetőségek a gyógyítására kimerültek. A Zsófit kezelő klinika engedélyért folyamodott egy svájci terápiáért, amely legközelebb Zágrábban elérhető. Az engedélyezés folyamata hosszas, ezért a 100 millió forintot meghaladó gyógykezelés finanszírozására Zsófi családja gyűjtést szervezett. Segítsünk Zsófinak meggyógyulni!

Vásáreczki Zsófia gyógykezeléséhez ezen a számlaszámon nyújthatunk segítséget:

12100011-17584876 (Vásáreczki Zsófia)

A család ígéri, hogy a gyógykezelésre összegyűlt pénzt – amennyiben Zsófi számára az engedély időközben megérkezik – átutalják a következő hasonló betegségben szenvedőnek, aki szintén erre az életmentő gyógykezelésre szorul.

Vásáreczki Zsófiának betegsége miatt vérre is szüksége van, ezért kérik mindazokat, akik véradással segíteni tudnak, hogy irányított véradással adjanak vért Zsófi részére. Kérjük, akinek lehetősége van, segítsen véradással, amelyet bármely véradó központban megtehet! A véradáskor jelezni kell, hogy irányított véradásról van szó, és az alábbi adatokat kell megadni:

Név: Vásáreczki Zsófia
Születési dátum: 1993.02.16.
Taj-szám: 107-603-038

Vércsoport: AB pozitív (bármely más vércsoportú kolléga véradása esetén a levett vért ismeretlen, rászoruló beteg kapja meg, részletes információ: https://www.ovsz.hu/hu/mi-az-iranyitott-veradas)

Beteget ellátó egészségügyi intézmény: Semmelweis Egyetem, Belgyógyászati és Onkológiai Klinika, 2-es számú belklinika hematológiai osztálya​

Fontos: a véradónak minden esetben magával kell vinnie az adatok felvételéhez egy fényképes igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány), valamint a taj-kártyáját és a lakcímkártyáját is!

Véradási helyszínek: https://www.ovsz.hu/hu/verellato-kozpontok

Zsófi édesanyjának kérése, hogy aki Zsófi számára vért adományoz, kérjen róla igazolást, hogy a kórházban be tudja mutatni, ha esetlegesen nem kapna elegendő vért Zsófi.

Mindenkinek köszönjük a segítséget és támogatást!

2021. május-június

Mozdonyvezetők Lapja

2021. május-június

  • A Mozdonyvezetők Szakszervezete nem írta alá a bérmegállapodást
  • Szeptember végéig kell igazolni a Covid elleni védőoltást
  • Szombathely nyerte az Ignéczi József MOSZ Horgászversenyt
  • Területi hírek
  • Profiltisztítás a Startnál
  • A történelem az élet tanítómestere

Megtekintés Korábbi számok