A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Újraindul a RegioJet Budapestre

,

Tavaly a koronavírus-járvány miatti korlátozások bevezetésével felfüggesztette budapesti járatait a cseh RegioJet, június 13-án két pár vonattal újraindul a Budapest, Bécs és Prága közötti közlekedés.

A cseh magánvasút napi járatai a Déli pályaudvarról indulnak reggel (RJ 1032 számmal 07:45-kor) és kora délután (RJ 1036 számmal 15:45-kor) Prága felé. A cseh fővárosból hajnalban (RJ 1031 számmal 04:49-kor) és kora délelőtt (RJ 1033 számmal 08:49-kor) indulnak a Bécsen át Budapestre tartó vonatok.

A mostani újranindítás kapcsán Radim Jančura tulajdonos elmondta: Budapest fontos régiós központja lesz a RegioJetnek, hiszen már most naponta kétszer jár a Bécset érintő járat és bizonyos napokon pedig az adriai „fürdős” vonat is érinti a magyar fővárost, így akár napi háromszor is utazhatnak az utasok a RegioJet vonataival. A bécsi irányban RegioJet-vonatok belföldi forgalomban is igénybe vehetők: a járatok Budapest-Déli mellett Kelenföldön, Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban állnak meg. A vonatokra a RegioJet saját díjszabása érvényes, a MÁV-START-nál megszokott kedvezményeket azonban nem kínálják.

2021. május-június

Mozdonyvezetők Lapja

2021. május-június

  • A Mozdonyvezetők Szakszervezete nem írta alá a bérmegállapodást
  • Szeptember végéig kell igazolni a Covid elleni védőoltást
  • Szombathely nyerte az Ignéczi József MOSZ Horgászversenyt
  • Területi hírek
  • Profiltisztítás a Startnál
  • A történelem az élet tanítómestere

Megtekintés Korábbi számok