A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Szombathely nyerte az Ignéczi József MOSZ Horgászversenyt

,

Negyvenhárom csapat részvételével Békéscsabán került megrendezésre a MOSZ Horgászverseny. Remek környezet, kiváló hangulat, precíz szervezés jellemezte a rendezvényt, amely végül a szombathelyiek sikerét hozta, második lett Pécs 2. csapata, harmadik a rendező Békéscsaba egyik alakulata. A legnagyobb halat Szabó István záhonyi horgász szákolta! Gratulálunk a díjazottaknak, a résztvevőnek és köszönet a rendező MOSZ Békéscsabai tagcsoportnak!

A MOSZ Horgászverseny ettől az évtől Ignéczi József kollégánk nevét viseli, aki nélkül a múltban elképzelhetetlen volt a rendezvény. A Mozdonyvezetők Szakszervezete országos horgászversenyét a békéscsabai tagcsoport rendezte meg. A sorsoláson 43 együttes jelent meg, ezt megelőzően Szóth Tibor a rendező tagcsoport nevében köszöntötte a résztvevőket.

A sorsolás után kezdetét vette a verseny és minden ami a horgászattal összefügg. Az hamar kiderült, hogy tagjaink halak nélkül is kiválóan érzik magukat és jó hangulat alakult ki a szép környezetben elhelyezkedő tó mentén. A halak a melegben eleinte kevés sikerélménnyel örvendeztették meg a csapatokat, az este eljövetelével a szerencse és a jó fogás is megérkezett. Végül  az összesített fogás 245 kg lett, míg a legnagyobb hal egy 7,50 kg-os amur.

A tizenöt órától másnap reggel kilenc óráig tartó verseny végül a szombathelyiek sikerét hozta, másodikként pécsiek, harmadikként békéscsabaiak végeztek. A legnagyobb halat Szabó István fogta. Az eredményhirdetésen  Barsi Balázs MOSZ elnök köszöntötte a résztvevőket és adta át a díjakat. 

Köszönet illeti a rendezőket, a résztvevőket és a horgászversenyre is igaz a mondás: Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos.

2021. május-június

Mozdonyvezetők Lapja

2021. május-június

  • A Mozdonyvezetők Szakszervezete nem írta alá a bérmegállapodást
  • Szeptember végéig kell igazolni a Covid elleni védőoltást
  • Szombathely nyerte az Ignéczi József MOSZ Horgászversenyt
  • Területi hírek
  • Profiltisztítás a Startnál
  • A történelem az élet tanítómestere

Megtekintés Korábbi számok