A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Záhony-Debrecen csapata nyerte a MOSZ Kupát

,

Balatonkeresztúr adott otthont az idei MOSZ Kupa döntőnek, ahol megvédve címét Záhony-Debrecen csapata diadalmaskodott. Ezüstérmes Kiskunhalas, bronzérmes Bp. Keleti együttese lett.

Hat csapat részvételével zajlott az idei MOSZ Kupa kispályás labdarúgó bajnokság döntője, Bp. Keleti tagcsoport rendezésében. Az idő nem fogadta kegyeibe a játékosokat és szurkolókat, kellemetlen őszi időben, csúszós pályán folyt a küzdelem. A borús hangulat nem ragadt rá a döntő résztvevőire, mindvégig rendületlen győzniakarás jellemezte a sportszerű mérkőzéseket, ahol a jó kedv sem hiányzott.

A tavalyi győztes Záhony-Debrecen esélyesként érkezett a döntőre és igazolva a papírformát, biztosan nyerte el idén is a MOSZ Kupát. A döntőben meggyőző játékkal fölényesen verte Kiskunhalast. A dobogó harmadik fokára Bp.Keleti állhatott, amely a kisdöntőben Mezőhegyest verte. A döntő legjobb játékosa Kovács Zoltán lett a mezőhegyesi csapatból, a gólkirályi címet Illés Attila záhonyi játékos érdemelte ki.Díjat vett át legjobb kapusként Serucza János Szolnok ll csapatából.

Az idei MOSZ Kupa végeredménye:

1.Záhony-Debrecen 

2.Kiskunhalas 

3.Keleti 

4.Mezőhegyes

5.Szolnok

6.Sopron

A díjátadáson közreműködött dr.Steinmetz Ádám olimpia bajnok vizilabdázó, aki meghívott vendégként volt jelen. 

Képek:

2022 szeptember-október

Mozdonyvezetők Lapja

2022 szeptember-október

  • MOSZ Kongresszus 2022
  • Egy Megállapodás Élete
  • Területi hírek
  • Mozdonyvezetők Napja
  • MOSZ Kupa

Megtekintés Korábbi számok