A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Egészségbiztosítás


Az egészségügyi ellátás korunk egyik legfontosabb kérdése, melyben előbb-utóbb mind érintettek leszünk. A közellátás egyre szorosabban összefonódik a magánellátással.

A magánellátókon belül az UNION Biztosító a Doktor 24 csoporttal szövetségben a legnagyobb magánszolgáltató országos lefedettséggel. Törekvése az ügyfelek gyors és szakszerű kiszolgálása a legfejlettebb technikával. Megtartotta a szabad orvosválasztást, a Biztosított a szerződött partnereken túl akár saját orvosához is mehet, így garantált, hogy a beteg mindenkor a legjobb kezekben, a legnagyobb biztonságban érezhesse magát. Ezt hivatott fokozni az az erős kontrollrendszer is, mely a páciensek visszajelzésére alapul. Minden kezelés után a biztosító véleményt kér a betegtől az ellátás minőségéről. A rendszerben csak a legjobb ellátók maradhatnak.

Sajnos hajlamosak vagyunk elhallgatni panaszainkat, mert nagyon macerás utánajárni, illetve nem tudjuk, hogy kihez menjünk, és hová. Ha mégis utánajárunk, akkor nagyon távoli időpontokat kapunk a kivizsgálásra, és addigra sokszor súlyos dolgok is kialakulhatnak.

Az UNION PrivateMed Next egészségbiztosítás erre is megoldást kínál. Otthonod kényelméből telefonon vagy interneten keresztül kérhetsz időpontot és gyors választ problémádra, mellyel egyúttal rengeteg időt is megspórolsz.

A biztosítás által nyújtott 10 szolgáltatás részleteiről és a feltételekről, a kizárásokról és előzménybetegségekről a biztosító által összeállított alábbi dokumentumban tájékozódhatsz: Elolvasom a tájékoztatót

Meglévő Élet-Balesetbiztosítást is érdemes kiegészíteni ezzel az Egészségbiztosítással.

MOSZ tagként a legjobb ellátást érdemled, csatlakozz a szakszervezeten keresztül!

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok