A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

VBKJ leadás: 2013 március 13


A VBKJ keretösszege 2014-ben:

267 000 Ft/munkavállaló, aVBKJ nyilatkozatok leadási határideje: 2013. március 13.

További fontos információk:

A kitöltött nyilatkozatokat, az egyes elemek igénybevételére jogosító igazolásokkal együtt minden esetben az ügyfélszolgálati irodákban kell leadni.

A nyilatkozati lapot határidőig önhibájából le nem adó munkavállaló " a késedelmes leadás miatt " csak a nyilatkozat leadását követő hónaptól választhatja a rendszeres elemek igénybevételét.

Azoknak az újfelvételes munkavállalóknak, akik tavaly léptek be Társasághoz, és a próbaidejük idén járt le, továbbá a részmunkaidős munkavállalóknak a keretösszeg megállapítása céljából " a nyomtatványok átvételét követően " a Humán Szolgáltatás illetékes ügyfélszolgálatához kell fordulniuk.

A különböző pénztári támogatás igénybevételének a feltétele a pénztári tagság. Tehát amennyiben ezen juttatási formákat kívánja valaki igénybe venni, és jelenleg még nem pénztártag, akkor legkésőbb a VBKJ nyilatkozat leadásáig be kell lépniük a pénztárba.

A vissza nem térítendő lakáscélú támogatás adatlapjai nyomdai úton idén sem kerültek előállításra. Ezekhez elektronikus úton lehet hozzáférni, vagy a Humán Szolgáltatásnál lehet beszerezni.

A megadott elektronikus elérhetőségi helyen megtalálható a VBKJ rendszer működtetésének szabályozására vonatkozó utasítás, a nyilatkozati lapok, illetve a tájékoztató füzet. Szintén itt érhető el a 2014. évi javadalmazási csomag összeállítását segítő Excel számolótábla is. (A tábla narancssárga színnel jelölt "nettó" oszlopába kell beírni az adott elemre fordítani kívánt nettó összeget, és a tábla automatikusan kiszámolja, mennyi a juttatás bruttó összege, illetve mennyi a más elemekre még felhasználható szabad keret.)

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok