A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

SZJA 1% felajánlása

,

Tisztelt Kollégák!

A Mozdonyvezetők a Biztonságos és Egészséges Életért Alapítvány az idén is várja adótok 1%-át!

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Alapítványunk meghatározó anyagi forrása az adótok 1%-a! Ezért kérünk Titeket arra, hogy ne felejtsetek el legkésőbb 2024. május 21-ig alapítványunk részére nyilatkozni.

A nyilatkozat megtételekor használjátok az elektronikus csatornákat!

A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be, az e-SZJA webes felületen, online kitöltve vagy, az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve vagy külön, a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Lehetőség van a papíralapú nyilatkozattételre is!

Ennek legegyszerűbb módja a csatolt 23EGYSZA nyomtatvány kitöltése. A kitöltött nyomtatványt egyszerű fehér borítékba kell tenni, a leragasztáson alá kell írni. Fel kell tüntetni a nyilatkozó adószámát és nevét. Ezt csak személyesen lehet leadni a NAV ügyfélszolgálatán!

Másik lehetőség a papíralapú leadásra megbízott általi leadás. Ebben az esetben egy (tag)csoport megbízottja gyűjti be a kollégák borítékait, a csatolt leírásnak megfelelően (Tájékoztató az adó 1%-nak felajánlásáról). Az összegyűjtés után pedig ő viszi be a NAV ügyfélszolgálatára.

Mindkét papíralapú megoldás kissé komplikált, azoknak ajánljuk, akik nagyon-nagyon idegenkednek az elektronikus felületek használatától.

Kérdés esetén hívjátok a kuratórium tagjait!

 

Üdvözlettel: Tóth Ferenc Attila kuratórium elnöke

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok