A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

25 éves a Mozdonyvezetők Szakszervezete


log 25A Mozdonyvezetők Szakszervezete 2015. augusztus 29-én ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját a Budapesti Operettszínházban.


Az eseményen a megjelent 600 fő között részt vettek a szakszervezet valamikori alapító tagjai is. Az elnöki köszöntőt követően átadásra kerültek a 2015. évi Mozdonyvezetőkért emlékérmek, melyeket Kiss Zoltán Nagykanizsai, Bak Ignác Pécsi és Polgár József Debreceni Kollégáink érdemeltek ki, testületeink döntése alapján.

Az ünnepséget egy fantasztikusra sikeredett musical és operett gála tette emlékezetessé, melyek résztvevői az Operettszínház művészei voltak. Janza Kata, Kékkovács Mara, Szerényi László, Peller Károly és az esemény házigazdája Bardóczy Attila egy órán át kápráztatta el a nagyszerű közönségek, akik bizonyították, hogy a dalokat is igen jól ismerik.

Az előadást követően a szűnni nem akaró taps közepette sikerült megköszönni a Vasutas Zeneiskolának és a művészeknek a fergeteges műsort. A dalok után a kulináris élvezetek jöttek a színház előterében. A részt vevők Óriási élménnyel és teli hassal búcsúzhattak el a patinás színháztól.

2020 november-december

Mozdonyvezetők Lapja

2020 november-december

  • Megegyezés a 2021.évi béremelésről az RCH-nál
  • A teljesítményösztönző margójára
  • Hat hónappal meghosszabbodik az orvosi alkalmassági tanúsítványok érvényessége
  • Oktatás, képzés..
  • A zavartalan vasúti közlekedés feltételeinek biztosítása
  • Segíts hogy segíthessünk

Megtekintés Korábbi számok