A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Nyilatkozat önkéntes pénztári tagdíj levonáshoz

,

Azon pénztártagok akik eddig a VBKJ terhére fizették az önkéntes pénztári tagdíjat, most a mellékelt nyilatkozattal egyszerűen tudják a havi tagdíjat rendezni a pénztárak felé. A nyilatkozat az önkéntes (nyugdíj, egészség, önsegélyező) pénztári tagdíj fizetésből történő levonásához használható, amelyet kitöltés után a humán szolgáltató irodához kell eljuttatni elektronikus úton. 

Az ügyfélszolgálatok személyes ügyfélfogadása átmenetileg szünetel, de az ügyfélszolgálat munkatársai továbbra is folyamatosan rendelkezésre állnak általános kérdések megválaszolásában telefonon, munkanapokon 8:00-16:00 időtartam között és konkrét esetek tekintetében az ügyfélszolgálatok központi e-mail-címén keresztül. Ezen kívül a humanus@mav-szk.hu e-mail-címén is folyamatosan felkereshető a Humán szolgáltatás.

A Humán szolgáltatás ügyfélszolgálata az átmeneti időszak alatt a munkavállalók által benyújtásra kerülő dokumentumokat (többek között a teljesség igénye nélkül: munkáltatói igazolásokat és bérelőleg kéréseket, táppénzes papír leadását, szép kártya számla információkat, személyes adat változásokat, iskola látogatási papírokat stb.) kizárólag elektronikus formában (szkennelt, vagy mobiltelefonnal olvasható minőségben fényképezve) folyamatosan fogadja. Az elektronikus leveleket bármilyen e-mail-címről befogadják (pl.: saját privát e-mail, vállalaton belül más kolléga e-mail-címe).

A teljes körű és a lehető leggyorsabb ügyintézés érdekében kérik, hogy az elektronikus megkeresések a szükséges mellékleteken kívül tartalmazzák még az információt kérő munkavállaló teljes nevét, annak a  vállalatnak a megnevezését ahol dolgozik, illetve lehetőség szerint a törzsszámát is.

 

2020 március-április

Mozdonyvezetők Lapja

2020 március-április

  • Bérmegállapodás 2020
  • Covid 19
  • Egyre nagyobb az igény a vasúti szállítás iránt a járvány miatt
  • Ügyintézés a vírushelyzet alatt
  • Mozdonyvezetők a Mozdonyvezetőkért
  • A kék csoda
  • Állja a sarat, de üzleti tervet módosít a MÁV

Megtekintés Korábbi számok