A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Megrendülten búcsúzunk

,

Mély fájdalommal tudatjuk a Mozdonyvezetők Szakszervezete közösségével, hogy Ignéczi József mozdonyvezető a MOSZ záhonyi tagcsoportjának tisztségviselője 54 éves korában elhunyt. Nyugodj Békében!

Ignéczi József kezdetektől tagja volt a Mozdonyvezetők Szakszervezetének, igazi közösségi ember, aki munkabírásával, segítőkészségével hamar kivívta kollégái elismerését. A MOSZ záhonyi tagcsoportjának tisztségviselőjeként, majd kongresszusi küldöttként vett részt a szakszervezeti munkában és képviselte a záhonyi tagok érdekeit. A küldötti tevékenysége mellett a tagcsoport pénztárosi feladatait is példamutatóan ellátta. Hosszú évekig Üzemi Tanács tag és a Központi Üzemi Tanács tagja volt.

Józsi nélkül elképzelhetetlen volt helyi és országos MOSZ rendezvény, akár sport, akár kulturális programról volt szó. Szervezőként és résztvevőként is a legjobbra, legtöbbre törekedett, mindig győzni akart.

A sportpályán sok meccset megnyert, legnagyobb csatáját a korona-vírussal szemben sajnos elveszítette, vasárnap késő este eltávozott közülünk.

Ignéczi József távozása pótolhatatlan veszteség családja, a záhonyi vasutas közösség és a Mozdonyvezetők Szakszervezete számára.

Isten Veled Józsi, hiányozni fogsz!

2021 szeptember-október

Mozdonyvezetők Lapja

2021 szeptember-október

  • Kezdeményeztük a vasutasok bérmegállapodásának újratárgyalását
  • Mozdonyvezetőkért emlékérem átadás
  • Záhony-Debrecen csapata nyerte a MOSZ Kupát
  • Területi hírek Debrecen, Miskolc
  • Tagkártya kedvezmények

Megtekintés Korábbi számok