A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Elektronikusan is beküldhető az arcképes érvényesítési adatlap

,

A MÁV START Zrt. megkezdte az arcképes igazolványok éves érvényesítéséhez szükséges adatlapok postai kiküldését. Az adatlapok leadási határideje 2020. december 15. A jelenlegi járványhelyzet miatt az idei évben a menetkedvezmények érvényesítéséhez leadandó adatlapok elektronikusan is beküldhetők, ezzel is csökkentve a személyes talákozások számát.

Ehhez kérjük, hogy a postán megkapott, aláírt dokumentumokat szkennelve, vagy mobiltelefonnal jó minőségben lefotózva küldjék meg az uszikozpont@mav-szk.hu e-mailcímre, ahol a Humán szolgáltatás munkatársai feldolgozzák. ​

Természetesen, akinek nincs lehetősége elektronikus úton továbbítani a dokumentumot, postai úton, akár egy-egy szolgálati helyről csoportosan is megküldheti az anya ügyfélszolgálati irodákra, valamint egyes ügyfélszolgálatok esetében elhelyezheti az iroda előtti postaládában is.

FONTOS! Az elektronikusan megküldött adatlapokat a vészhelyzet visszavonása után eredetiben minden érintett munkavállalónak le kell adni az ügyfélszolgálati irodákon az érvényesítés jogszerűségének biztosítása érdekében, ezért kérjük, feltétlenül őrizzék meg azokat!

2020 november-december

Mozdonyvezetők Lapja

2020 november-december

  • Megegyezés a 2021.évi béremelésről az RCH-nál
  • A teljesítményösztönző margójára
  • Hat hónappal meghosszabbodik az orvosi alkalmassági tanúsítványok érvényessége
  • Oktatás, képzés..
  • A zavartalan vasúti közlekedés feltételeinek biztosítása
  • Segíts hogy segíthessünk

Megtekintés Korábbi számok