A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Segíts, hogy segíthessünk!

,

2020-ban 4.300.000 Ft gyűlt össze a felajánlásokból. Segítségetekre 2021-ben is számítunk! Ne hagyjátok az adó 1%-át elveszni, rendelkezzetek annak felhasználásáról! Gondoljatok alapítványunkra, amely a segítség, a támogatás egyik forrása! Kérünk minden kollégát, támogassa adója egy százalékával alapítványunkat!

Tisztelt Kollégák!

A Mozdonyvezetők a Biztonságos és Egészséges Életért Alapítvány nevében fordulok Hozzátok.

Korábban elképzelhetetlen dolgok történnek napjainkban. Egy világjárványban vagyunk, amely nehéz és bizonytalan helyzetet teremtett és alapvetően változtatta meg mindennapjainkat. Nem tudjuk mennyi ideig tart, mi lesz a végkimenetele, de bízunk benne, hogy odafigyeléssel, a szabályok betartásával, egymást segítve rövid időn belül túl leszünk a nehézségeken. Egy biztos: az élet más lesz a járvány után. Felfedezünk és fontosnak tartunk olyan dolgokat, melyek eddig természetesnek tűntek, ezért nem is igazán értékeltük azokat. Ilyen a biztonság, saját és családtagjaink egészsége. Sajnos az egy éve tartó járványnak kollégáink is estek áldozatául.

Ebben a rendkívüli helyzetben felértékelődött a bajba jutottak, a megbetegedett kollégáink megsegítése, a szolidaritás kifejezése, elhunyt kollégáink családtagjainak támogatása.

2020-ban 4.300.000 Ft gyűlt össze a felajánlásokból. Segítségetekre 2021-ben is számítunk! Ne hagyjátok az adó 1%-át elveszni, rendelkezzetek annak felhasználásáról! Gondoljatok alapítványunkra, amely a segítség, a támogatás egyik forrása! Kérek minden kollégát, támogassa adója egy százalékával alapítványunkat!

Mozdonyvezetők a Biztonságos és Egészséges Életért Alapítvány

Adószámunk: 18174432-1-42

Mozdonyvezetők a Mozdonyvezetőkért!       

Tóth Ferenc Attila

kuratórium elnöke

 

 

Letölthető dokumentumok:

1 százalék.pdf
2021 január-február

Mozdonyvezetők Lapja

2021 január-február

  • Napi - heti pihenőnap és pihenőidő a MÁV Csoportnál
  • Kollektív Szerződés egységesítésére irányuló tárgyalások a Startnál
  • Megrendülten búcsúzunk, elhunyt Hornok Béla
  • A munkáltatónak biztosítani kell a védőoltás felvételéhez szükséges szabadidőt
  • Új díjcsomagok a MOSZ tagi flottában
  • MOSZ tagkártya kedvezmények
  • Tram-train Az elfeledett, de új életre keltett városközi villamos

Megtekintés Korábbi számok