A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Ahol a a fogás és fogadtatás is emlékezetes

,

MOSZ Ignéczi József Horgászverseny június 13-14-án a Tüskei tónál Dombóváron. A versenyen valamely vasútvállalathoz tartozó MOSZ tag, vagy nyugdíjas tagcsoporti tag vehet részt. A versenyre egyéni nevezés nem lehetséges, csak 3 tagú csapatok nevezhetnek. Jelentkezési határidő: június 05. 

A nevezési díj egységesen: 10.000 Ft/fő, jelentkezés és nevezés a dombovar@mosz.co.hu, és Pintér Norbert: 06-30-749-55-65 telefonszámon. Jelentkezési határidő: június 05. Számlaszám: 11784009-20604345

 A versenyen csak valamely vasútvállalathoz tartozó MOSZ tag, vagy nyugdíjas tagcsoporti tag vehet részt. A versenyre egyéni nevezés nem lehetséges, csak 3 tagú csapatok nevezhetnek. Kísérő több is lehet. A nevezés a nevezési díj átutalása után kerül elfogadásra, amelyről a rendező értesítést küld.

A bajnokcsapat kiléte az előző versenyekhez hasonlóan egy forduló alatt dől el. Az elmúlt évek egyfordulós, osztatlan sikert aratott versenyeiből kiindulva, az idén is hasonló lesz a lebonyolítás menete. A versenyre érkezéskor regisztrálni kell, melyre 10:30-tól lesz lehetőség. Az ebéd 12:00-től 13:30-ig, majd ezt követően 14:00-től megnyitó, sorsolás, horgászhelyek elfoglalása. A horgászhelyek sorsolása a regisztrációnál kizúzott sorszám alapján történik. A verseny 16:00 órától másnap 09:30-ig tart.

Díjazásban az első három helyezett csapat és a legnagyobb halat kifogó versenyző részesül. A díjak kupákban és ajándéktárgyakban testesülnek meg.

Dombóvár Tüskei tó, ahol a fogás és fogadtatás is emlékezetes!

Mindenkit vár a MOSZ Dombóvári tagcsoportja

2023 3. szám

Mozdonyvezetők Lapja

2023 3. szám

  • Győzött az Igazság
  • Mindegy, hogy hívjuk, ez bizony vonalbezárás
  • Területi hírek
  • Fékezetlenül
  • Fél életem
  • Egy szerencsétlen vasútvonal kálváriája

Megtekintés Korábbi számok