A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

MAGENTA 1 kedvezmény


Tisztelt Kollégák!

A T-Systems - tárgyalásainknak köszönhetően - elérhetővé tette, hogy a MOSZ tagi mobiltelefon díjcsomagjaival is igénybe lehet venni a TELEKOM MAGENTA1 kedvezményt, ami egy újabb lehetőség azoknak, akiknek MOSZ tagként mobiltelefon előfizetése van.

A kedvezmény és feltétel rendszer röviden, ha a MAGENTA 1-et választod:

  • Egyesítsd Magenta 1-ben kedvezményes MOSZ tagi mobilcsomagodat és legalább két otthoni Telekom szolgáltatást (TV, internet, vezetékes telefon), így 30% havidíj kedvezményt kapsz az otthoni szolgáltatásaid havidíjából.

  • A mobil adatforgalom megduplázódik, valamennyi hívószám esetén, ami a MOSZ tag nevén van. Megduplázzuk a mobilcsomagodban foglalt belföldi adatod, és az igénybe vett havi díjas bővítő opciókban foglalt adatot is.

  • 30.000 Ft készülvásárlási kedvezményt érvényesíthetsz, TV, táblagép, notebook, okostelefon vásárlása esetén. Az ajánlat új 2 év hűségidős mobil vagy legalább 1 új otthoni (TV, internet, vezetékes telefon) előfizetéssel, a hűségidő végéig fenntartott Magenta 1 kedvezménycsomaggal érvényes.

  • Amennyiben otthoni Telekom TV csomagodat is egyesítetted a Magenta 1 csomagban, az előfizetett csatornákat a mobilodon is bárhol nézheted anélkül, hogy az a mobil adatforgalmadat terhelné.

További tájékoztatás

helyeken érhető el.

A Magenta1 csomag igényléséhez elég bemenni az ügyfélszolgálatra, tagsági igazolás NEM szükséges!

Letölthető dokumentumok:

Magenta_1.pdf
2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

Megtekintés Korábbi számok