A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

VBKJ - 2016. - Fontos! - Határidő!


Leadtad már a Választható Béren Kívüli Javadalmazási (VBKJ) nyilatkozatodat? A leadási határidő: 2016. március 11. Emlékeztetőként a 2016. évi keret 271 400 Ft, ezen kívül további 92 700 Ft értékben alanyi jogú béren kívüli juttatás is jár, melyet a munkáltató SZÉP Kártya vendéglátás alszámlára történő utalással teljesít.

A 2016. évi VBKJ rendszer elemeire vonatkozó legfontosabb szabályokat, és az egyes elemek igénybevételének lehetőségét a 2016. évi Tájékoztató Füzet tartalmazza.

A 2016. évi Tájékoztató Füzetet, a nyilatkozat kitöltéséhez szükséges segédleteket, valamint a nyilatkozati nyomtatványokat " ide értve az alanyi jogú (SZÉP Kártya vendéglátás) juttatás folyósításához szükséges nyilatkozatokat is - ezen az oldalon megtekintheti, letöltheti, szükség szerint kinyomtathatja.

Az elektronikusan kitöltött és kinyomtatott, vagy papír alapon kitöltött nyilatkozatokat két példányban, aláírva, a juttatások igényléshez szükséges nyomtatványokkal együtt legkésőbb 2016. március 11-ig kell leadni a Humán Szolgáltatás Ügyfélszolgálati Irodáiban.

A számlák alapján igénybe vehető VBKJ elemek választása esetén az eddig felmerült számlákat a VBKJ nyilatkozat leadásával egyidejűleg, első alkalommal legkésőbb 2016. március 25-ig lehet leadni.

A munkáltató felhívja mindenki figyelmét arra, hogy az alanyi jogú juttatás folyósításához nyilatkozatot kell leadniuk azoknak a munkavállalóknak, akik a VBKJ keretében nem választanak SZÉP Kártya juttatást. Részükre az alanyi jogú SZÉP Kártya vendéglátás alszámlára történő utalás feltétele, hogy az igényléshez szükséges nyilatkozati lapot (amely megegyezik a VBKJ utasítás 2/a. és 2/b. számú mellékletével) " a VBKJ nyilatkozattal együtt " leadja a Humán Szolgáltatás illetékes Ügyfélszolgálati Irodájában. Új belépés esetén a választott SZÉP Kártya szolgáltató által kért nyomtatványokat is ki kell tölteni, melyhez segítséget a Humán Szolgáltatás Ügyfélszolgálati Irodáiban adnak.

2021 január-február

Mozdonyvezetők Lapja

2021 január-február

  • Napi - heti pihenőnap és pihenőidő a MÁV Csoportnál
  • Kollektív Szerződés egységesítésére irányuló tárgyalások a Startnál
  • Megrendülten búcsúzunk, elhunyt Hornok Béla
  • A munkáltatónak biztosítani kell a védőoltás felvételéhez szükséges szabadidőt
  • Új díjcsomagok a MOSZ tagi flottában
  • MOSZ tagkártya kedvezmények
  • Tram-train Az elfeledett, de új életre keltett városközi villamos

Megtekintés Korábbi számok