A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Kedvezményezett jelölő nyilatkozat!


Kedves Tagok! A Tagoknak járó ingyenes balesetbiztosításhoz lehetőség van Tagjainknak kedvezményezett jelölő nyomtatványt kitölteni...

...mely baleseti halál esetén felülírja a hagyatéki tárgyalást, illetőleg bárki megjelölhető a nyilatkozaton, nem kötelező törvényes örököst megjelölni. Ez annyit jelent, hogy a kedvezményezett jelölő nyilatkozaton megjelölt személy(ek) hamarabb jut/jutnak a biztosítási összeghez, ami nem mellesleg adómentes és nem kell megvárni a hagyatéki tárgyalást.

Mellékletben a formanyomtatvány, amit az alábbiak szerint kell kitölteni:

1. Bal felső sarokba a törzsszámot kérném beírni

2. Alulírottnál a saját nevét beírja

3. A számozott részre beírja a kedvezményezett(ek) adatait, Hölgyeknél elég a lánykori név, a sor végén a %-os arányt megjelölni.

4. A dátumot beírja

5. A biztosítottnál aláírja

A kedvezményezett jelölő nyilatkozatokat CSAK a már kitöltött "ÚJ!" tagnyilvántartó lap (dr. Dancsa féle!) mögé tudom fűzni, ezért kérném, aki még nem töltötte ki Az "új" tagnyilvántartó lapot, az mielőbb tegye meg! Akinek nem lenne meg az adatlap, mellékletben megtalálja.

Szeretném, ha a kedvezményezett jelölő nyilatkozatok mielőbb eljutnának a tagcsoportvezetőkhöz, Ők gyűjtik, majd eután kerül be a központba. A kedvezményezett jelölő nyilatkozat nem kötelező, nyilván mindenkinek saját érdeke, hogy kitöltse!

Köszönöm az együttműködést!

Letölthető dokumentumok:

Adatlap_j_PDF.pdf
kedvezmnyezett_jell.pdf
2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok