A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Gyereknapi rendezvényesővel vár a vasút

,

A május 26"27-i hétvégén a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton, a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban és a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is gazdag programkínálat fogadja a gyermekeket, közölte a vasúttársaság

A MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút " az élményekkel teli utazáson kívül " a hűvösvölgyi állomáson egész nap színpadi előadásokkal kedveskedik a látogatóknak; a zenei programok mellett a többi között bűvészshow, pónilovaglás, hajtányozás, ugrálóvár és modellvasút is várja a kicsinyeket. A Gyermekvasút a várható sok utasra való tekintettel hosszabb üzemidővel készül a gyermeknapra, a 18 évnél fiatalabbak ezen a napon jegyváltás nélkül utazhatnak a vonatokon. Részletek a gyermekvasut.hu oldalon.

Bábok és koncertek a vasúttörténeti parkban

A budapesti Magyar Vasúttörténeti Park május 26-án és 27-én is nyitva áll az érdeklődők előtt. A a gyermeknap programjában számos koncert és bábszínház-előadás szerepel, de lesz trambulin, labdafürdő, kishajóvezetési lehetőség, kerékpáros KRESZ-ügyességi pálya, és természetesen a park népszerű interaktív szórakozási lehetőségeit " kerti vasút, kézihajtányozás, lóvasút, sínautó " is ki lehet majd próbálni. Tovább információ a vasuttortenetipark.hu oldalon.

Nem marad ki a Balaton-parti kisvasút sem

Ugyancsak gyermeknapi programok várják a családokat május 27-én a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is. A MÁV-START a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesülettel, valamint a MAJORKA Turisztikai és Rendezvényközponttal együttműködésben "manóvonatokkal", műhelylátogatással, hajtányozási lehetőséggel, kézműves-foglalkozásokkal és játszóházzal készül május utolsó vasárnapjára. A részvételi díj 1500 Ft/fő; az érdeklődők a MÁV-START és a GYSEV bármely kiinduló állomásáról Balatonfenyvesre és vissza 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt vehetnek igénybe a vasúti utazáshoz. Részletek a mavcsoport.hu oldalon.

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok