A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Lezajlottak a MOSZ-kupa középdöntői

,

Május 23-án Budapesten, a Vasas-pályán mérkőzött meg a középdöntőbe jutott 10 csapat

A MOSZ Kupa 2017/18-as idényének középdöntői május 23-án kerültek lebonyolításra. A rendezvényre Budapesten, a Vasas Fáy utcai sporttelepén került sor. A továbbjutást kiharcoló csapatok közül egy csapat sajnos nem tudott kiállni, így lemondta a részvételt. A megjelent 10 csapat két ötös csoportban harcolt egymással a döntőbe jutást érő csoportbeli első és második helyezésért. Három pályán párhuzamosan, folyamatosan, 2x20 perces játékidővel folytak a mérkőzések. Sok izgalmas, időnként fordulatos mérkőzést láthattunk, nagy presztízsharcokat, de sportszerű küzdelmet, néhol némi indulattal fűszerezve.

Az első csoportban az utolsó sípszóig nyílt volt a küzdelem, a veretlen Kiskunhalas mögötti körbeverésekből pedig Komárom jött ki jól, megelőzve Keleti 1, Keleti 2 és Püspökladány csapatát. A második csoportból Szeged és Mezőhegyes vegyes csapata, valamint Miskolc került a fináléba, a csoportban még Záhony, Hegyeshalom és Szombathely szerepelt.

Így a hatos döntőbe a középdöntőből Kiskunhalas, Komárom, Szeged/Mezőhegyes és Miskolc jutott be. Résztvevője lesz még a végső finálénak a tavalyi győztes Szolnok 2, valamint a júliusi döntőt majd megszervező csapat, melynek kilétéről még nem született döntés.

Mivel a Mozdonyvezetők Országos Találkozója idén nem kerül megrendezésre, így a kupadöntő egy önálló program lesz, melyre - természetesen - a résztvevőkön kívül minden érdeklődőt várunk. A pontos időpontről és helyszínről később születik döntés.

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok