A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Lezajlott a 10. TAURUS kupa

,

A MOSZ Keleti tagcsoportja által életre hívott TAURUS Kupa június 5-én tizedik alkalommal került megrendezésre Tatán, az edzőtáborban.

Összesen kilenc csapat - Déli, Északi, Győr, Hegyeshalom, Szeged, LTE Hungária, MMV, RCH és a házigazda Keleti csapatai - versengtek a díjakért. Férfias küzdelemben, jó hangulatban, sérülésmentesen terelték a labdát a focisták. Egy ötös és egy négyes csoportban zajlottak a küzdelmek. A négyes csoportból a tavalyelőtti győztes MMV százszázalékos teljesítménnyel jutoitt tovább, megelőzve az LTE Hungária gárdáját. Az ötfős csoport izgalmasabban alakult, csak az utolsó meccs után dőltek el a helyezések, itt Szeged győzött 10 ponttal, megelőzve a 7-7 pontos Hegyeshalom és a címvédő Keleti csapatát. Közöttük az egymás elleni eredmény döntött Hegyeshalom javára. Az elődöntőkben az MMV legyőzte Hegyeshalmot, míg a Szeged - LTE Hungária meccs büntetőkkel dőlt el az LTE javára.

A TAURUS Kupa 2018. évi győztese döntőbeli 2-0-ás győzelmével az MMV csapata lett. Második helyezést ért el az LTE, míg a bronzérmek Szegedre kerültek. A torna legjobb kapusa Bukovics Tamás az LTE gárdájából, míg a gólkirály Mogyorósi Zoltán (MMV). Különdíjat kapott Harsányi Dezső, mint a legjobb labdaszedő, az utolsó helyezett győriek pedig Zártárcsa díjat érdemeltek ki. A meccseket követően a Berta Malom sportcentrumban került sor a díjak átadására, valamint az ebéd és a frissítők elfogyasztására.

Télen teremfoci keretében a tíz éves TAURUS vándorkupát végleg elnyeri az a csapat, amely a bajnokok viadalán elnyeri a TAURUS PLUS Kupát. Azok az együttesek kapnak meghívást, amelyek a 10 év alatt elnyerték a díjat.
Végezetül, köszönjük valamennyi megjelent csapat részvételét, a résztvevők hozzáállását, sportszerű versengését, a játékvezetők közreműködését.

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok