A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Vasúttörténeti park: retró hangulat várható a kolbászfesztiválon

,

A hét végén rendezik Budapest legnagyobb gasztrofesztiválját, ahol ezúttal is jól megférnek egymás mellett az ínycsiklandó finomságok és a veterán járműcsodák

Az 5. Disznótoros kolbászfesztiválnak ismét a Magyar Vasúttörténeti Park lesz a helyszíne. A 10 hektáros fesztiválterületen rengeteg program várja a látogatókat. Lesz kézművesvásár és gasztroutca, étel- és italkóstoltatás, disznófeldolgozás, bemutatók, tájházmúzeum, állatsimogatók, traktor- és stabilmotor-kiállítás, termelőeszköz-kiállítás, gőzmozdony- és vasútikocsi-kiállítás, mozdonyforgató, népi játszótér és még sok ingyenesen használható játék a gyerekeknek, zenei programok, folklórprogramok, oldtimerautó- és motorkiállítás. A Vasúttörténeti Park interaktív programokkal várja az érdeklődőket: gőzmozdonyozás, kerti vasút, hajtány, lóvasút.

A fesztiválbusz egész nap díjmentesen szállítja a látogatókat. Naponta az első ezer látogató ajándék gyümölcsborkóstolót kap. A három napig tartó kolbászvásár október 12. és 14. között várja az ízek és a sebesség szerelmeseit!

A gyerekeknek és a nyugdíjasoknak kedvezményes árú belépőjegyet biztosítanak.

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok