A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

16000 Ft egyszeri kifizetés a MÁV-csoport munkavállalóinak

,

A MÁV Zrt. az év közben fel nem használt anyagi forrásokból egyszeri kifizetést folyósít a MÁV- csoport valamennyi, december 1-jén létszámban lévő, nem premizált munkavállalói részére.

A MÁV Zrt. közleménye

A MÁV-csoport vezetése a karácsonyi ünnepek közeledtével a társaságok felszabadítható anyagi forrásait a közszolgáltatási feladataink zavartalan ellátásában résztvevő munkavállalók javadalmazására kívánja fordítani.

Az üzleti év során megtakarított összegeket " az érdekképviseletekkel folyamatosan együttműködve " már év közben is munkatársaink anyagi elismerését célzó bérintézkedésekre használtuk fel (például a nagy leterheltségű szolgálti helyeken és munkakörökben feladatot ellátó munkatársaink elismerése, egyes hiányszakmákat érintő bérintézkedések, a bértábla szolgálati időt elismerő módosításra, az időszakos hatósági vizsgák sikeres teljesítését ösztönző juttatások).

Munkatársaink elkötelezettségének elismerésére december hónapban a még rendelkezésre álló, év közben fel nem használt anyagi forrásokból valamennyi, 2018. december 1-jén statisztikai állományban levő, nem premizált munkatárs részére nettó 16 000 Ft értékű kifizetés valósul meg a SZÉP kártya vendéglátás alszámlájára a MÁV Zrt, MÁV-START Zrt., MÁV Szolgáltató Központ Zrt., MÁV FKG Kft., MÁV Vagon Kft., MÁV KFV Kft. és a Záhony-Port Zrt. társaságoknál, és nettó 16 000 Ft kifizetés valósul meg a MÁV-HÉV Zrt. esetében.

Boldog Karácsonyi ünnepeket!

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok