A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Mozdonyvezetők a Mozdonyvezetőkért!

,

Egy világjárvány elején vagyunk, amely nehéz és bizonytalan helyzetet teremtett. Nem tudjuk mennyi ideig tart, mi lesz a végkimenetele, de bízunk benne, hogy odafigyeléssel, a szabályok betartásával, egymást segítve rövid időn belül túl leszünk a nehézségeken. Ebben a helyzetben mindenkire számítunk! Ne hagyjátok az adó 1%-át elveszni, rendelkezzetek annak felhasználásáról! Gondoljatok alapítványunkra, amely a jövőben a segítség egyik forrása lehet! Kérek minden kollégát, támogassa adója egy százalékával alapítványunkat!

 

Tisztelt Kollégák!

 A Mozdonyvezetők a Biztonságos és Egészséges Életért Alapítvány nevében fordulok Hozzátok.

 Korábban elképzelhetetlen dolgok történnek napjainkban. Egy világjárvány elején vagyunk, amely nehéz és bizonytalan helyzetet teremtett. Nem tudjuk mennyi ideig tart, mi lesz a végkimenetele, de bízunk benne, hogy odafigyeléssel, a szabályok betartásával, egymást segítve rövid időn belül túl leszünk a nehézségeken. Egy biztos: az élet más lesz a járvány után. Talán felfedezünk és fontosnak tartunk olyan dolgokat, melyek ma természetesek, ezért nem is igazán értékeltük azokat. Jobban meg fogjuk ismerni magunkat, és embertársainkat is. Lehet, veszteségeink is lesznek.

 Fontos lesz a figyelem, felértékelődik a bajba jutottak, a megbetegedett kollégáink és családtagjaink megsegítése, a szolidaritás kifejezése.

 Ebben a helyzetben mindenkire számítunk! Ne hagyjátok az adó 1%-át elveszni, rendelkezzetek annak felhasználásáról! Gondoljatok alapítványunkra, amely a jövőben a segítség egyik forrása lehet! Kérek minden kollégát, támogassa adója egy százalékával alapítványunkat!

 Mozdonyvezetők a Biztonságos és Egészséges Életért Alapítvány

 Adószámunk: 18174432-1-42

 Mozdonyvezetők a Mozdonyvezetőkért!       

 

Tóth Ferenc Attila

kuratórium elnöke

 

2021. május-június

Mozdonyvezetők Lapja

2021. május-június

  • A Mozdonyvezetők Szakszervezete nem írta alá a bérmegállapodást
  • Szeptember végéig kell igazolni a Covid elleni védőoltást
  • Szombathely nyerte az Ignéczi József MOSZ Horgászversenyt
  • Területi hírek
  • Profiltisztítás a Startnál
  • A történelem az élet tanítómestere

Megtekintés Korábbi számok