A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

MOSZ Horgászverseny Békéscsabán

,

49 csapat részvételével került megrendezésre a MOSZ Horgászverseny Békéscsabán a Csaba tónál. Szép idő, jó hangulat, kiváló csapatok és remek szervezés jellemezte a rendezvényt. Köszönet ezért mindenkinek! Első helyezett Püspökladány II. csapata, második Sopron II., harmadik Kiskunhalas lett. A legnagyobb halat Gyenizse Antal szákolta! Gratulálunk a díjazottaknak, valamennyi résztvevőnek és a rendező MOSZ Békéscsabai tagcsoportnak!

Előzetesen 51 csapat nevezett a nagy hagyományokkal bíró MOSZ Horgászversenyre, amelyet ezúttal a békéscsabai tagcsoport rendezett, végül 49 együttes jelent meg a sorsoláson, így Fortuna döntését követően közel 150 tagunk foglalta el horgászállását. Ezt megelőzően Szóth Tibor a rendező tagcsoport nevében köszöntötte a résztvevőket, segítőket és érdeklődőket. Az üdvözlő szavak után Kuti Sándor és Fekete Pál a Matróz Sporthorgász Egyesület képviseletében ismertette a horgászvíz létrehozásának történelmét. 

A horgászhelyek elfoglalása után kezdetét vette a verseny és minden ami a horgászattal összefügg. Az hamar kiderült, hogy tagjaink halak nélkül is kiválóan érzik magukat és jó hangulat alakult ki a szép környezetben elhelyezkedő tó mentén. A szerencsésebbeknek hal is jutott, szép példányok, nemes halak is horogra akadtak, az összesített fogás 235 kg lett, míg a legnagyobb hal 15,16 kg-os példány volt.

A tizenöt órától másnap reggel kilenc óráig tartó verseny végül a püspökladányiak sikerét hozta, másodikként soproniak, harmadikként kiskunhalasiak végeztek. A legnagyobb halat Gyenizse Antal szákolta. Az eredményhirdetésen a díjakat Barsi Balázs elnök adta át. Végülis mindenki nyertesként utazhatott haza, hiszen a környezet, a körülmények, a szervezés, a rendezők figyelmessége, a résztvevők hangulata és hozzáállása is méltó volt a hagyományokhoz.

2021 szeptember-október

Mozdonyvezetők Lapja

2021 szeptember-október

  • Kezdeményeztük a vasutasok bérmegállapodásának újratárgyalását
  • Mozdonyvezetőkért emlékérem átadás
  • Záhony-Debrecen csapata nyerte a MOSZ Kupát
  • Területi hírek Debrecen, Miskolc
  • Tagkártya kedvezmények

Megtekintés Korábbi számok