A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Megalakult a MÁV-START Zrt. Központi Munkavédelmi Bizottság

,

Június 13-án létrejött a MÁV-START Központi Munkavédelmi Bizottság. Az áprilisi MÁV-START munkavédelmi képviselő választáson mandátumot szerzett és a KMvB alakuló ülésén megjelent képviselők választották meg maguk közül a 15 fős bizottságot. A testület elnöke Nemes Zsolt mozdonyvezető, elnökhelyettese László Gábor és Hodosán Zsolt lett.

A MÁV-START Zrt. szervezetei egységeinél megtartott választáson a Mozdonyvezető Szakszervezet jelöltjei sikeresen szerepeltek, ennek eredményeként a központi testületbe 6 főt delegáltak közülük a helyi munkavédelmi bizottságok, Gaál László, Káposztás Zsolt, Lőkös Csaba, Körbel Norbert, Nemes Zsolt és Winhoffer Jenő személyében.

A most megalakult KMvB további tagjai Bráda Ferenc, Hodosán Zsolt, Hronyecz László, Iklódi Imre, Kolláth János, Petró István, Tureczki Tibor és Zolcsák Katalin.

A munkavédelmi képviselők ezután a 10 fős munkavédelmi paritásos testület munkavállalói oldal 5 tagját és 5 póttagját is megválasztották: tagok: Hodosán Zsolt, Körbel Norbert, László Gábor, Lőkös Csaba, Tureczki Tibor. Póttagok lettek: Bráda Ferenc, Hronyecz László, Nemes Zsolt, Winhoffer Jenő, Zolcsák Katalin. A paritásos tesület elnökévé Körbel Norbert mozdonyvezetőt választották meg a munkavédelmi képviselők.

Eredményes munkát kívánunk!

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok