A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár bemutatkozás


A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár több, mint húszéves múltra visszatekintő tapasztalatával, 31 ezer főt meghaladó taglétszámával és 3,4 Mrd Ft-os vagyonával az egészségpénztári szakma egyik meghatározó szereplője.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár bemutatkozás

A Pénztár alakuló közgyűlését 1996. november 29-én tartotta 147 fő részvételével. A pénztárat a MÁV munkavállalói alapították, munkáltatói segítséggel.

A Vasutas Egészségpénztár 2016. február 23-i rendkívüli küldöttközgyűlése - élve a jogszabályi lehetőséggel - döntött az önsegélyező pénztári szolgáltatások Alapszabályba történő felvételéről.

A szolgáltatások bővülésével a Pénztár neve is megváltozott: 2016. március 1-től a Pénztár új neve: Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár, rövidebben Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár.

Az alapítás óta eltelt több, mint húsz évben egyre többen ismerték fel, hogy az egészségpénztárban vezetett egyéni számlájukról kedvezően finanszírozhatják saját maguk és családtagjaik egészségügyi kiadásait. Ez idő alatt a tagok megtapasztalhatták a Pénztár növekedését, a szolgáltatási helyek bővülését, és a szolgáltatási színvonal folyamatos fejlődését.

Tagjaink megtapasztalhatták, hogy az egészségpénztáron keresztül, egyéni befizetések teljesítésével vagy munkáltatói hozzájárulással jelentősen csökkenthetők az egészség megőrzésével kapcsolatos kiadások. Egészségpénztári megtakarításokkal azokra az élethelyzetekre lehet kedvezően takarékoskodni, amelyekben az öngondoskodás szerepe egyre inkább előtérbe kerül: az egészségügyi kiadásokra.

A tagjaink által már megszokott szolgáltatások változatlan formában történő nyújtása mellett az új önsegélyező szolgáltatások bevezetésével a Pénztár célja olyan szolgáltatási választék biztosítása, amellyel Pénztárunk még szélesebb körben segítheti a tagok családi kiadásainak finanszírozását.

Megújulásunknak köszönhetően előnyösebb lesz a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjának lenni, mert nemcsak a mindennapi kiadásokat lehet fedezni, hanem a pénztári megtakarításokkal tartalék képezhető az egész család egészségügyi kiadásain felül számos egyéb önsegélyező szolgáltatásra is.


A Pénztár elérhetősége:

Székhely, ügyfélszolgálat: 1144 Budapest, Kőszeg u. 26.

Levelezési cím: 1583 Budapest Pf. 36. (A vasúti postán feladott leveleket is kézbesítik)

Telefon: (06-1) 880-6550 - Vaútüzemi: (01) 41-36; 41-79;
Fax: (06-1) 880-6580

Email: info@epenztar.hu honlap: www.epenztar.hu


Telefonos egyenleg lekérdezés: (06-1) 224-0620

Kártyaközpont: (06-1) 238-0361


Ügyfélszolgálati idő:

Hétfő - Csütörtök: 8-16 óra

Péntek: 8-12 óra

Telefonos ügyfélszolgálatunk a +36 1 880 6550 telefonszámon hétfőnként (munkanapokon) meghosszabbított ügyeleti rendben, 20 óráig várja tagjaink – panaszok bejelentésével kapcsolatos – telefonhívásait.

2023 3. szám

Mozdonyvezetők Lapja

2023 3. szám

Megtekintés Korábbi számok